woensdag 25 februari 2015

Zullen we...?

Er zijn van die telefoontjes waar je helemaal van opknapt. Zo belde een vriend vorige week of wij zin hadden in een weekendje Disney Parijs. Nou dat antwoord laat zich raden! Nu aan de vooravond van ons vertrek naar Mickey is de voorpret op zijn hoogtepunt. We gaan met 3 kids en 4 volwassenen.  De kinderen zijn alleen nog niet op de hoogte van ons avontuur morgen. Oh die snoetjes zullen onbetaalbaar zijn! Om ze te laten weten wat we gaan doen, komen ze met een smoes langs Vianen. Daar hebben ze post...






zondag 22 februari 2015

Doe mij ook maar...


Wanneer ik iets heb gemaakt, kan ik er vaak niet direct afstand van doen. Meestal creƫer ik "voor" iemand. Heb dus altijd een beeld van wie de kaart gaat ontvangen en houd daardoor rekening met kleuren en stijl. Als ik dan bezoek ontvang, wil ik altijd even laten zien waar ik aan heb gewerkt. En soms krijg je daardoor de opdracht om ook zoiets te maken. Bij deze kaart was dat aan de hand en heb ik de opdracht graag aangenomen. Wat vinden jullie?


Klaar voor de start?

Vandaag waag ik de sprong in het diepe en start ik een eigen blog over mijn creatieve uitspattingen. Eerlijk gezegd heb ik nog geen idee hoe en wat en hoe vaak en ..., maar zoals een hele goede vriendin van mij altijd zegt: "Jij gaat altijd all-the-way!" Een spannend avontuur waarbij ik hopelijk jou maar waarschijnlijk ook mezelf zal verbazen.