dinsdag 25 augustus 2015

Nare berichten

De afgelopen tijd volgen de nare berichten elkaar in een iets te rap tempo op. Helaas. 

Een vriendin moet een enorm gevecht leveren tegen acute leukemie. Een andere vriendin moet steeds haar revalidatie onderbreken om in het ziekenhuis behandeld te kunnen worden tegen een nare bacteriĆ«le infectie. Een oud-collega verliest  uiteindelijk toch nog onderwacht haar moeder...

Allemaal berichten die grote impact hebben op de betrokkenen, maar zeker ook op mij. 

Ineens volgen de positieve berichten elkaar gelukkig ook op! De chemotherapie heeft gedaan wat hij moest doen en mijn vriendin heeft zelfs een week thuis kunnen aansterken voordat de tweede kuur begint. Mijn andere vriendin hervat haar revalidatie na een korte vakantie verder vanuit huis. Mijn oud-collega maakt straks zelf haar eerste moederdag mee.

Soms kun je helaas niet meer doen dan diegenen die je lief zijn een hart onder de riem steken. Hoe machteloos ik mij vaak ook voel, dat kan ik gelukkig wel.

Voor onderstaand kaartje gebruikte ik een (voor mij) nieuwe techniek met vellum. 

Het kaartje heeft zijn werk gedaan. 


Stempelsets:
- Dictionary
- Gorgeous Grunge
- Indescribable Gift


Fijne dag!

Kitty

dinsdag 18 augustus 2015

Zomerkamp

Mijn "neefje" ging op zomerkamp. En dan niet zo'n alles is geregeld resort, nee echt helemaal back to basics. Douchen in het meer, de wc doortrekken met een emmer regenwater, corvee, zelf afwassen, enzovoorts. Hij heeft het geweldig gehad! 

Voor zijn vertrek had hij al aangegeven dat mijn volgende kaartje voor hem wel een minecraft kaartje mocht worden. Nu ken ik zijn enthousiasme over dit spelletje en mocht hij post ontvangen op zijn zomerkamp, dus was er een mooie gelegenheid. Pinterest moest uitkomst bieden over het ontwerp voor een kaartje dat bij dit spelletje past. Het spelletje is grafisch niet heel gelikt en bestaat uit blokjes (pixels). Ja dan wordt de kaart ook samengesteld uit blokjes! Hoewel ik me nog afvroeg of ik hem echt wel een plezier zou doen met dit simpele kaartje, vond  hij hem geweldig. Iedereen was jaloers op zijn mooie kaart en hij is zelfs voorgelezen.  


Nou had ik me gelukkig vooraf gerealiseerd dat het vooral moest bijdragen aan zijn image.

Mission accomplished!

Fijne dag allemaal.

Kitty

donderdag 13 augustus 2015

Kom je ook?!

Voor de verjaardag van Jonah hebben zijn ouders iets bijzonders bedacht. Daar hoort natuurlijk ook een bijzondere uitnodiging bij en die mocht ik maken!



Schommelen

Zoals jullie wellicht al weten maak ik mijn kaartjes meestal met de ontvanger in gedachten. Op zoek naar een passende kaart voor iemand, kwam ik ook dit voorbeeld tegen. Super leuk, zeg nou zelf. 


Dus ook maar aan de slag met dit kaartje, maar ja voor wie? Inmiddels heb ik hem al drie keer klaargelegd om te versturen... en niet gedaan. Ik denk dat hij voor mezelf is!

Fijne dag allemaal!